PROINTERMED A PARTICIPAT LA FACHPACK 2019

Ultimele stiri

PROINTERMED A PARTICIPAT LA FachPack 2019

PROINTERMED A PARTICIPAT LA FachPack 2019

PROINTERMED A PARTICIPAT LA FachPack 2019

 

PROINTERMED a avut deosebita plăcere de a participa la Fach Pack 2019, cea mai mare expoziţie de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa. Evenimentul organizat în centrul expozițional Messe Nurnberg, Germaia, s-a desfăşurat pe durata a 3 zile, 24–26 septembrie.  

Târgul european de ambalare, prelucrare și tehnologie aduce noi tendințe, noi perspective și noi oportunități, sectorul european al ambalajelor este plin de diversitate și dinamism - FachPack prezintă toate punctele de interes și definește principalele domenii de concentrare. Oferă o gamă excepțională de produse pentru ambalaje, mașini de ambalat și procese de ambalare și o complexitate impresionantă în tehnologia de ambalare și etichetare, intralogistică și logistică de ambalare, materiale de ambalare, PrintPack, imprimare și finisare a ambalajelor.

Târgul FachPack reunește peste 1.500 de expozanți din lanțul proceselor de ambalare în 12 săli de expoziții cu aproximativ 44.000 de vizitatori comerciali din sectoarele intensivizate în ambalaje.

 

Prointermed a prezentat gama de produse obținute din materie primă reciclată și virgină:

BAUFOLIE™ -  folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare.Produsul se poate fabrica în diverse culori sau transparent.

EUROPACK™ este gama de ambalaje de rezistenţă superioară, destinată uzului industrial, din material virgin și reciclat. Pentru că ramurile industriei au nevoi de protecţie şi ambalare diverse, gama cuprinde produse diferite.

PROTECHTOR™ - folia de înaltă rezistenţă, din material virgin și reciclat, utilizată pentru ambalarea, depozitarea şi manipularea produselor în deplină siguranţă.

Despre PROINTERMED

Experiența este cuvântul care definește PROINTERMED, companie care a luat ființă în anul 1993. În cei 26 de ani de experiență am atins o capacitate de producţie de 12.000 to/an și am devenit unul dintre cei mai importanți prelucrători de mase plastice din România. Valorile noastre au în centrul atenției calitatea, inovația, pasiunea și competența. Preocuparea permanentă pentru lucrul bine facut a condus la realizarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate, în linie cu firmele de profil din UE. Suntem devotați ideii de comportament responsabil față de mediul înconjurător și astfel am înfiinţat în anul 2013 Divizia de Reciclare, care a ajuns la o productie de 5.500 to/an. Construim permanent parteneriate durabile, bazate pe încredere și onestitate cu toate părțile interesate: clienți, angajați, furnizori, parteneri și societate.

 

Fabricăm cea mai diversificată gamă de produse din Romania: de la folie profesională pentru agricultură, huse şi saci pentru uz industrial și casnic, la folie reciclată pentru construcții sau uz general, saci menajeri cu dimensiuni la cerere. Compania PROINTERMED este dotată la cele mai înalte standarde, tehnlogiile de fabricație fiind achiziționate din țări precum Germania, Italia, Danemarca și SUA. Compania are un flux de activitate de 24 ore/7 zile, dispunând de o echipă alcătuită din 180 angajați. PROINTERMED este un jucător activ pe piața din România, dar și pe piaţa externă, cu exporturi în 10 ţări europene.

 

Galerie imagini - Galerie articol FachPack 2019

Intră în legătură cu un reprezentant PROINTERMED

Contact

Solicită informaţii