PROINTERMED A PARTICIPAT LA PACK EXPO

Ultimele stiri

PROINTERMED A PARTICIPAT LA PACK EXPO

PROINTERMED A PARTICIPAT LA PACK EXPO

PROINTERMED a avut deosebita plăcere de a participa la Pack Expo, cea mai mare expoziţie de ambalaje şi soluţii de ambalare din sud-estul Europei. Evenimentul organizat de Euroexpo în colaborare cu Romexpo, s-a desfăşurat pe durata a 4 zile, 27–30 septembrie 2016, în pavilionul central al complexului expoziţional şi au fost expozanţi şi vizitatori atât din România, cât şi din afara ţării.

Ne-am bucurat să ne întâlnim la acest eveniment cu o parte dintre clienţii şi colaboratorii noştri, dar şi să cunoaştem noi companii interesate de activitatea şi de produsele noastre. Aceştia au avut ocazia de a vedea şi atinge mostre din produsele noastre în mapele pregătite special pentru acest eveniment, au putut vedea modul în care produsele sunt livrate şi au primit informaţii adaptate nevoilor acestora.

Mapele conţineau informaţii actualizate şi mostre de produse, precum:

GLIA®

  • GLIA® Saci (Clasic şi Antipicurare) pentru ambalarea şi transportul fructelor, legumelor, sau pentru diferite activităţi în gospodărie;
  • GLIA® UV – folie profesională pentru agricultură;
  • GLIA® Natur – folie cu grad mare de rezistenţă şi flexibilitate.

TATA MOŞU®

  • Huse şi saci din material reciclat pentru uz general;
  • TATA MOŞU® Natur – folie pentru uz general cu peste 70% material reciclat;
  • TATA MOŞU® UV – folie pentru agricultură cu minim 70% material reciclat;
  • TATA MOŞU® Siloz UV – folie pentru protecţia silozului din material reciclat.

SERA®

  • SERA® – folie foarte rezistentă pentru uz general;
  • SERA® UV – folie pentru agricultură cu protecţie UV;

BAUFOLIE - folie pentru construcţii din 100% material reciclat;

EUROPACK – huse şi saci pentru uz industrial din material virgin sau reciclat.

În cadrul acestei expoziţii s-au dezbătut şi probleme de interes global, precum îmbunătăţirea ambalajelor şi a tehnicilor de ambalare în vederea reducerii risipei alimentare.

Expoziţia a fost un real succes, reuşind să aducă în acelaşi loc specialişti din industria de packing, români şi nu numai, pentru atingerea unui scop comun: determinarea noilor tendinţe de pe piaţă şi îmbunătăţirea ambalajelor şi a soluţiilor de ambalare. Am participat la dezbaterea privind găsirea unor soluţii inovatoare de ambalare în scopul reducerii risipei alimentare. Aceasta este o problemă reală şi actuală, iar noi trebuie să depunem toate eforturile în această direcţie şi să educăm, în acelaşi timp, noile generaţii să facă acelaşi lucru.” a declarat Adrian Prodănel, director general PROINTERMED.

Despre PROINTERMED

Experiența este cuvântul care definește PROINTERMED, companie care a luat ființă în anul 1993. În cei 24 de ani de experiență am atins o capacitate de producţie de 12.000 to/an și am devenit unul dintre cei mai importanți prelucrători de mase plastice din România. Valorile noastre au în centrul atenției calitatea, inovația, pasiunea și competența. Preocuparea permanentă pentru lucrul bine facut a condus la realizarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate, în linie cu firmele de profil din UE. Suntem devotați ideii de comportament responsabil față de mediul înconjurător și astfel am înfiinţat în anul 2013 Divizia de Reciclare, care a ajuns la o productie de 5.500 to/an. Construim permanent parteneriate durabile, bazate pe încredere și onestitate cu toate părțile interesate: clienți, angajați, furnizori, parteneri și societate.

Fabricăm cea mai diversificată gamă de produse din Romania: de la folie profesională pentru agricultură, huse şi saci pentru uz industrial și casnic, la folie reciclată pentru construcții sau uz general, saci menajeri cu dimensiuni la cerere. Compania PROINTERMED este dotată la cele mai înalte standarde, tehnlogiile de fabricație fiind achiziționate din țări precum Germania, Italia, Danemarca și SUA. Compania are un flux de activitate de 24 ore/7 zile, dispunând de o echipă alcătuită din 180 angajați. PROINTERMED este un jucător activ pe piața din România, dar și pe piaţa externă, cu exporturi în 10 ţări europene.

Galerie imagini - Galerie articol PackExpo

Intră în legătură cu un reprezentant PROINTERMED

Contact

Solicită informaţii