SOLICITĂ OFERTĂ

Ofertă specială pentru următoarele produse:

BAUFOLIE™ este folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare.

TATA MOŞU® UV folie pentru agricultură, de culoare verde, cu stabilizator UV, folosită cu rezultate foarte bune la acoperirea solariilor. Conține un minim de 80% material reciclat.

SERA® UV – folie din polietilenă de joasă densitate de calitate ridicată, cu stabilizator UV în compoziţie. Este utilizată cu rezultate remarcabile în agricultură la acoperirea solariilor, aceasta asigurând o protecţie optimă şi de lungă durată culturilor de orice fel.

GLIA® UV este realizată pentru prima dată în România de compania noastră în 1993, utilizând materii prime şi aditivi de la cei mai reputaţi producători din Europa. Folie de culoare verde, cu protecţie UV, durată de viaţă sporită, recomandată pentru acoperirea solariilor.

Comandă minimă: 1 palet.

Solicită ofertă! 

 

SOLICITARE

S.C. PROINTERMED S.R.L va folosi informațiile pe care ni le furnizezi în acest formular doar pentru a trimite informări cu privire la oferte, produse sau orice altă informație solicitați.

Te rugăm să ne transmiți dacă ești de acord:

Poți alege modul în care datele tale sunt colectate și păstrate, drept protejat de Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), iar detalii despre cum facem noi acest lucru găsești în noua noastră politică de confidențialitate.
Nu uita că iți poți retrage oricând, acest acord cu privire la primirea comunicărilor comerciale apăsând pe butonul de DEZABONARE din orice mesaj primit de la noi, ori scriindu-ne la adresa de email: datepersonale@prointermed.ro

Intră în legătură cu un reprezentant PROINTERMED

Contact

Solicită informaţii