SOLICITĂ OFERTĂ

Intră în contact cu echipa PROINTERMED 

Solicită ofertă personalizată! 

GLIA®  este folia profesională pentru agricultură numărul 1 în România, ce utilizează tehnologie germană de fabricație, materii prime și aditivi de la cei mai reputați furnizori la nivel mondial.

TATA MOŞU® este marca de folie din polietilenă de joasă densitate LDPE care oferă rezultate foarte bune pentru uz general. Conține un minim de 80% material reciclat, arătând astfel susținerea companiei pentru conceptul de economie circulară.

BAUFOLIE™ este folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare.

Solicită ofertă! 

 

SOLICITARE

S.C. PROINTERMED S.R.L va folosi informațiile pe care ni le furnizezi în acest formular doar pentru a trimite informări cu privire la oferte, produse sau orice altă informație solicitați.

Te rugăm să ne transmiți dacă ești de acord:

Poți alege modul în care datele tale sunt colectate și păstrate, drept protejat de Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), iar detalii despre cum facem noi acest lucru găsești în noua noastră politică de confidențialitate.
Nu uita că iți poți retrage oricând, acest acord cu privire la primirea comunicărilor comerciale apăsând pe butonul de DEZABONARE din orice mesaj primit de la noi, ori scriindu-ne la adresa de email: datepersonale@prointermed.ro

Intră în legătură cu un reprezentant PROINTERMED

Contact

Solicită informaţii