DESPRE

Experiența este cuvântul care definește PROINTERMED®, companie care a luat ființă în anul 1993. În această perioadă, am atins o capacitate de producţie de 12.000 to/an și am devenit unul dintre cei mai importanți prelucrători de mase plastice din România. Valorile noastre au în centrul atenției calitatea, inovația, pasiunea și competența. Preocuparea permanentă pentru lucrul bine facut a condus la realizarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate, în linie cu firmele de profil din UE.

Suntem devotați ideii de comportament responsabil față de mediul înconjurător și, astfel, am înfiinţat în anul 2013 Divizia de Reciclare, care a ajuns la o productie de 5.500 to/an. Construim permanent parteneriate durabile, bazate pe încredere și onestitate cu toate părțile interesate: clienți, angajați, furnizori, parteneri și societate.

Fabricăm cea mai diversificată gamă de produse din Romania: de la folie profesională pentru agricultură, huse şi saci pentru uz industrial și casnic, la folie reciclată pentru construcții sau uz general, saci menajeri cu dimensiuni la cerere. Compania PROINTERMED® este dotată la cele mai înalte standarde, tehnlogiile de fabricație fiind achiziționate din țări precum Germania, Italia, Danemarca și SUA și are un flux de activitate de 24 ore/7 zile, dispunând de o echipă alcătuită din 180 angajați. PROINTERMED® este un jucător activ pe piața din România, dar și pe piaţa externă, cu exporturi în 10 ţări europene.

Oferim foarte multă atenție funcțiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea schimbărilor și pentru a oferi produse de cea mai bună calitate în orice condiții. Drept dovadă stau cele 2 brevete de invenție și cele 7 branduri puternice pe care PROINTERMED® le deține în portofoliu.

Intră în legătură cu un reprezentant PROINTERMED

Contact

Solicită informaţii